divendres, 26 de juny del 2009

EL JULIOL D'ALBERT ALÍS

L'Albert Alís va inaugurar ahir a l'Espai Capgròs la seva exposició Projectes de cartell, que retrata diferents ciutats europees des de l’òptica del cartell publicitari. El millor comentari que en podem fer és el que li dedica el mateix Capgròs, en forma de reportatge-entrevista.

Aprofitant aquesta mostra, que d'alguna manera presenta una visió novedosa de la seva trajectòria paisatgística, l'Albert presenta també durant el mes de juliol una altra visió poc convencional de la seva obra al voltant de la figura i el nu. Es tracta d'una doble exposició, organitzada per nosaltres a les nostres sales, que porta per títol ESTUDIANT EL COS I i II.
La primera, a la Sala Sant Lluc del Casal de l'Aliança, del carrer Bonaire 25, està formada per un seguit d'aquarel·les, dibuixos i estudis preliminars de figures i esbossos preparatoris, que no s'acostumen a veure en una exposició.



Aquesta es completa amb una segona part, integrada per olis ja acabats, que es podrà veure a la Sala-Taller de la Presó, a la Riera 117. Una i altra són complementàries, i seria convenient veure-les seguides.



La inauguració serà a les 7 de la tarda del 4 de juliol, a la Sala del Casal i, immediatament després, ens traslladarem a la Presó per inaugurar la segona part a les 8h.

Les dues exposicions estaran obertes fins el 30 de juliol en els horaris habituals: de dijous a dissabte de 6:30 a 8:30 h, i els diumenges i festius d'11:30 a 13:30 h.