dissabte, 11 de juliol del 2009

EXPOSICIÓ SELECCIONATS BIENNAL 2007

Aquesta tarda s'ha inaugurat al Col·legi d'Aparelladors l'anunciada Mostra Col·lectiva dels guardonats de la Biennal 2007. Com ja es va fer en la passada edició, es tracta de simultanejar l'exposició de la Biennal actual amb una mostra d'obra recent dels guardonats de l'edició anterior, de manera que es pugui veure d'una banda un més ampli ventall de les seves obres, de les que només se'n coneixia una, i alhora poder comprovar la seva evolució en els dos darrers anys. Evidentment és una de les activitats complementàries organitzades al voltant del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró, que anirem mantenint en edicions futures ja que ens sembla prou interessant l'idea com magnífics els resultats.

Les imatges següents són una mostra del que es pot veure a l'exposició acabada d'inaugurar, i que estarà oberta fins el 7 d'agost en els horaris habituals d'aquesta Sala: de dilluns a divendres de 9h a 13 h i divendres tarda de 18h a 20'30h.


PREMI: ANTONI PERNA LÓPEZ

GUARDONADA: LAIA BEDÓS BONATERRA
GUARDONAT: JOSEP PASTOR ROCA

GUARDONADA: MECÈ SEBASTIÀ NOGUERA


GUARDONAT: JAVIER SORIA ORTEGA

Han presentat l'acte el representant del Col·legi d'Aparelladors i el President de l'Associació Sant Lluc, i aprofitant la presència d'Antoni Perna, el guanyador de l'edició 2007, se l'ha convidat a dir també unes paraules i a explicar una mica la seva obra i el seu moment artístic actual.
Al final ens ha sorprès gratament la visita inesperada de Javier Soria, que ha vingut expressament des de València. Els altres tres guardonats, en canvi, no han pogut assistir per diversos compromisos.
Com sempre, hem de lamentar la coincidència amb una altra inauguració simultània, aquest cop a ca l'Arenas, ja que aquesta duplicitat redueix inevitablement el nombre de assistents potencials a les dues exposicions.