dilluns, 10 de maig del 2010

LAIA BLEY AL CASAL

El dissabte a la tarda es va inaugurar a la nostra Sala l'exposició TAST CROMÀTIC. Entre el blanc i el negre, de la jove premianenca Laia Bley. Tot i la coincidència amb actes ciutadans com la Fira de Dibuix i Pintura i la Fira de San Ponç, i altres de caire esportiu amb la lliga en joc, la proposta va ser prou engrescadora com per fer venir, principalment des de Premià de Mar, una notable assistència de públic. 


Va fer la presentació un parent seu, bon coneixedor de la Laia i de la seva obra, acompanyat per Antoni Luis, com a anfitrió de la Sala i de l'Associació organitzadora.

L'exposició és una mostra de totes les tecles que toca la Laia, tant de tècniques com d'estils, que en aquests moments, just acabada la carrera de Belles Arts, sembla que encara no tingui clar amb quina quedar-se. Hi ha un tast d'escultura figurativa i no figurativa (o no realista), de pintura més acadèmica i de pintura molt més plàstica i expressionista, i sobretot hi ha unes mostres més abundants de gravats, il·lustratius uns de pensaments seus que els acompanyen, i d'altres abstractes molt interessants.


A la vista del què exposa sembla que l'abstracte se li dóna molt millor que el figuratiu, ja que li permet expressar la força que porta dintre sense veure's lligada per la forma, i el gravat, que domina molt bé, és la tècnica amb la que li veiem un futur més prometedor.


Li augurem molts èxits en un futur no massa llunyà, i estarem molt satisfets d'haver pogut ser dels primers en descobrir-la i ajudar a la seva promoció.