divendres, 22 de juliol del 2011

PRE-SANTES

Encara que el temps no acompanya gaire, aquest cap de setmana previ a la setmana gran mataronina es presenta ben actiu , tant a casa nostra com a les rodalíes.

SALVADOR CASTELLÀ A CANET
El nostre company Salvador inaugura aquest dissabte, a l'Estudi Tenas de Canet, la seva habitual exposició estiuenca, que es podrà veure fins a finals d'agost:


CONCURS DE PINTURA RÀPIDA
I el diumenge 24, per commemorar el 25è aniversari de la festa del carrer de la Torre, tindrà lloc a Arenys de Mar el Primer Concurs de Pintura Ràpida. Us adjuntem les Bases que ens envien per si us animeu a participar-hi:


SANT PERE MÉS ALT
Abans, però, aquí a Mataró, el cap de setmana dóna el tret de sortida de les Festes de les Santes amb la tradicional ART AL CARRER DE SANT PERE MÉS ALT. Aquest és el cartell que han fet els organitzadors, i la proclama que ens envien. Us convidem també nosaltres a visitar-la i a participar-hi:


Estimats companys i amics :


Ja hi som. AQUESTA SETMANA, dissabte i diumenge, dies 23 i 24 de juliol tornarem a  gaudir de l’inici de la Festa Major de Mataró: LES SANTES.
A la plaça d’en Pere Màrtir Viada us esperem a tots: amics, pintors, escultors, músics, actors, lectors, funàmbuls, noctàmbuls, equilibristes (tots fem equilibris), polítics, ... AMICS I COMPANYS TOTS... i  també... A TOTA LA RESTA DE MATARONINS.
Farem el posible per gaudir, una vegada més, i JA SERAN DEU, de la festa ART AL CARRER DE SANT PERE MÉS ALT.


Una abraçada en nom de tots els organitzadors. CARLOS SORIANO.