divendres, 30 de maig del 2014

JOAN POCH MARXA A POLÒNIA

En Joan Poch, professionalment, és llibreter i comunicador, com ens demostra cada setmana amb el seu programa cultural a Mataró ràdio "El somni del Minotaure" i cada mes amb la tertúlia "Un cafè amb...", la xerrada-col·loqui que fa a "El Públic" amb l'artista que inaugura a continuació a la Sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors.

Però a més és artista per vocació, activitat a la que es dedica en les més estones lliures de les que voldria que li deixa l'activitat professional. I es dedica a la pintura i a la ceràmica.  

Obres seves a l'aparador de Frèsia. "Museu obert" 2014

Fa poc l'acaben de seleccionar per a un important simpòsium de ceràmica a Polònia, a on s'en va la setmana vinent. Aquesta és la nota de premsa que ens ha facilitat:

NOTA DE PREMSA
"L'artista mataroní Joan Poch acaba de ser seleccionat per a participar al Simpòsium Internacional de Ceràmica de la ciutat de Boleslawiec (Polònia), que es celebra del 2 al 27 de juny de 2014. Aquest any és l'edició 50 d'aquesta trobada d'artistes internacionals que durant els dies que participen en aquest simpòsium elaboren en una de les fàbriques d'aquesta localitat polonesa, vinculada des de fa mot anys a l'industria ceràmica, unes obres que més tard participaran a l'exposició que es celebrarà el mes de setembre en aquesta mateixa localitat, més tard aquestes obres aniran a diferents exposicions en altres ciutats europees.
L'artista va presentar un dossier amb una selecció del seus treballs recents i una proposta per a realitzar durant aquests dies del simpòsium, que va resultar escollida. Joan Poch, artista resident al Taller de Ceràmica del Museu del Càntir d'Argentona, va comptar en tot moment amb el recolzament del Museu del Càntir, institució de reconegut prestigi internacional, que dedica part del seus esforços a la promoció de la ceràmica i dels artistes que la treballen, a l'hora de presentar el seu projecte artístic".

Bon viatge i moltes felicitats!