dimarts, 12 de maig del 2015

LA "INFIORATA" DE NOTO (SICÍLIA)


La admiració per les flors, l'esclat de color que suposa l'arribada de la primavera i l'alegria de viure que encomanen ha estat el denominador comú de pobles tan diversos i allunyats entre sí com el japonès, el català o l'italià.

A casa nostra, la tradició de les catifes de flors per Corpus (pensem en Sitges o Argentona, com a grans referents) ha propiciat que Acció Cívica Calderina, de Caldes de Montbui, conjuntament amb l'Associació de Catifaires de Catalunya, organitzadors de l’event, ens hagi proposat participar a la "Infiorata" de Noto, una exposició conjunta d'artistes catalans que es realitzarà a la Casa de Catalunya a Noto (Sicília) els dies 15, 16 i 17 de maig, i que ja arriba a la XXXVI edició.

Els artistes havien de presentar una o vàries obres, amb una superfície màxima d'1 m2, i eren seleccionats prèviament. De la nostra Associació són tres els companys que ens representaran en aquesta mostra artística, de temàtica floral com no podia ser d'altra manera: Marta Duran, Xavi Mallol i Albert Geronès. 

Aquí teniu les obres amb les que es presenten:


Marta Duran

Xavi Mallol
Albert Geronès

Si voleu saber-ne més, podeu entrar al web de la Mostra: http://www.infioratadinoto.it/