dilluns, 21 de setembre del 2015

LA INAUGURACIÓ DE LA COL·LECTIVA SANT LLUC 2015

El passat djous 17 de setembre es va inaugurar brillantment a l'Ateneu de la Fundació Iluro l'edició 2015 de la "Col·lectiva Sant Lluc".


Amb un ple a vessar, la inauguració va congregar multitud de participants, amics, parents, curiosos i amants de l'art en general, delerosos d'inaugurar oficialment una temporada que, per part nostra, ja s'ha avançat aquest any amb les exposicions d'Aparelladors i el Casal.



Després de l'acte inaugural, els assistents es van anar distribuïnt per les dues sales que conformen l'exposició, la planta baixa (entrada per Bonaire) i el primer pis de l'Ateneu, comentant les obres exposades i participant en animades converses.


L'acte inaugural va comptar amb la presència de Pere Carles, President de la Fundació Iluro, Antoni Luis, president de l'Associació Sant Lluc, Yago Vilamanyà, escultor convidat d'aquesta edició i David Bote, alcalde de Mataró, que sota el guiatge de Núria Palomar van anar fent, repectivament, els seus parlaments de benvinguda -com a anfitrió-, de presentació de l'edició -com a organitzador de la mostra-, d'agraïment -com a artista convidat- i institucional -com a màxim representant del consistori-.


L'exposició compta aquest any amb 74 obres exposades del artistes seleccionats, a les que s'ha de sumar les 15 dels batxillerats artístics i la de l'artista homenatjat "in memoriam". En total, les 90 obres que es poden veure a les dues sales de l'Ateneu fins l'1 de novembre.


En posteriors posts ja anirem publicant més imatges de la inauguració. Avui us deixem amb el vídeo que ha editat la Fundació Iluro, i que és un bon resum del que va ser la vetllada.

(Fotos cedides per Fundació Iluro)