dissabte, 19 de novembre del 2016

DONACIÓ A LA CIUTAT DEL PREMI BIENNAL 2015Ens plau informar-vos que el proper dilluns 21 de novembre entreguem oficialment a la ciutat l'obra guanyadora de la passada edició del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró (2015), Gravitaciones, de l'artista Ruth Morán. L'acte tindrà lloc a les 18:30 h a l'Espai Torres García del Foyer del  Tecnocampus, on ja hi estan penjades les obres guanyadores de les anteriors edicions. 


En el mateix acte, presidit per l'alcalde de Mataró i pel president de l'Associació Sant Lluc, i amb l'assistència de l'artista Ruth Morán, es presentaran oficialment les Bases de la 7ena edició, corresponent al 2017.


Ens agradaria molt que ens acompanyeu en aquest acte ja que, en definitiva, és gràcies a l'esforç de tots plegats -organitzadors, patrocinadors, membres del jurat, mitjans de comunicació- que hem pogut arribar a aquest moment culminant del Premi: la cessió a la Ciutat de Mataró de l'obra premiada en aquest concurs que, amb sis edicions, ha assolit ja un alt grau de reconeixement i prestigi.

Hi esteu tots convidats