diumenge, 10 de setembre del 2017

CONFERÈNCIA AMICS DE CA L'ARENAS

 Josep Goday i Josep Puig i Cadafalch



L’Associació Amics de Ca l’Arenas vol ser present en la commemoració de l’any Puig i Cadafalch (150è aniversari del seu naixement i 100 anys com a President de la Mancomunitat de Catalunya), amb una conferència de l’historiador Joaquim Graupera, sobre la relació i actuació dels dos arquitectes mataronins.
El dijous 14 de setembre, Joaquim Graupera parlarà de Josep Goday i Casals, deixeble de Josep Puig i Cadafalch. Amb ell, l’any 1909, van dissenyar l’església neogòtica del Cor de Maria de Buenos Aires i el 1907 participaren en l’expedició històrico-arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans a la Vall d’Aran i la Ribagorça, amb la missió de catalogar el patrimoni artístic pirinenc per a la seva salvaguarda.
També va col·laborar amb Josep Puig i Cadafalch com a professor ajudant a la seva càtedra d’Història de l’Art i, amb Antoni Falguera, van editar tots tres L’arquitectura romànica a Catalunya (1909-1919), un referent pels estudiosos del romànic català.

Dijous 14 de setembre de 2017 a dos quarts de vuit del vespre.
Degut a les reformes del pati de Ca l’Arenas, la conferència es farà a la Sala d’Actes de CAN PALAUET (C. d’en Palau, 32)