dilluns, 2 de febrer del 2009

Col·legi d'Aparelladors

CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Aquest mes de gener l'Associació Sant Lluc ha signat un conveni amb el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona pel qual ens confien el comissariat i l'organització de les exposicions artístiques que es realitzaran a la planta baixa de la seva seu de Mataró.

En total seran sis exposicions al llarg de l'any, d'unes cinc setmanes de durada cada una. El Col·legi es reserva els altres mesos per a exposicions dels seus associats o altres activitats acadèmiques.

Les exposicions es podran visitar en horari comercial, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h i dimarts i dijous també de 16:00 a 19:00h, a la Plaça Xammar, 2, de Mataró. L'entrada és gratuïta.

La Sala es va inaugurar ja el 28 de novembre passat amb una exposició de l'artista mataronina Marta Duran, organitzada pel mateix Col·legi, i el seu delegat, el Sr. Toni Floriach, va aprofitar el discurs inaugural per anunciar que s'havia arribat a un acord amb la nostra Associació per programar-hi regularment exposicions d'artistes locals.

L'acord ens sembla realment satisfactori, ja que l'espai és magnífic, disposa de molts metres de paret diàfana, és molt lluminós i la seva localització pot ajudar a revitalitzar positivament el sector de can Xammar.