dimarts, 10 de febrer del 2009

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ SALA CASAL

El passat dissabte 7 de febrer es va inaugurar a la nostra Sala del Casal l'exposició col·lectiva dels companys de l'Associació d'Artistes Plàstics de Premià de Mar.

L'acte va ser molt concorregut, ja que prenen part a l'exposició 34 artistes. Les obres són principalment olis, però també hi trobem aquarel·les, ceràmica, escultura i col·lages, que conformen un conjunt que sorprèn per la seva diversitat d'estils i denota la vitalitat artística de Premià.

Aquesta exposició, com deiem a l'anterior notícia, és la devolució de la visita que nosaltres varem fer el mes passat al seu local de Premià, i s'inclou en una política d'intercanvis amb associacions similars d'altres comarques de la que ens en sentim ben satisfets.

Pensem que és una bona forma d'establir relacions amb artistes d'altres localitats, i entre les mateixes associacions que els representen, i una manera d'ampliar contactes i horitzons. Recordem que en anys anteriors s'han fet incanvis amb col·lectius de Vilassar de Mar, Andorra i Canet.

Aquesta exposició es podrà veure fins al 28 de febrer.

Podeu veure una crònica d'aquesta exposició al blog de la Marta Teixidó, del 17 de febrer:

http://croniquesmataronines.blogspot.com/

Gràcies, Marta