dissabte, 26 de setembre del 2009

L'ALTRE SANT LLUC 2009: EL PÚBLIC

Sovint, en un acte com el de la inauguració de la Col·lectiva, es fan força fotos que, exceptuant les "oficials" , que serveixen per il·lustrar un blog o una revista, queden en un calaix com a arxiu de l'activitat, però que ningú mai no arriba a veure.
Com que aquest blog és essencialment informatiu, però també té voluntat de fomentar la participació en les nostres activitats i la relació entre els mateixos socis, us proposem veure aquesta altra cara no institucional de la inauguració, amb fotos potser no massa bones tècnicament, però amb l'alicient de trobar en elles una expressió graciosa, una cara coneguda...o a veure si hi surto jo!.
Us les anirem oferint en diversos lliuraments, com els fascicles, i així us mantindrem viva l'atenció. Avui comencem amb el capítol que podríem anomenar On és en Wally?, dedicat al públic assistent. Tots aquells que vàreu ser-hi, proveu de trobar-vos-hi. Els que no vàreu venir...tot això us heu perdut!






































ATENCIÓ: Recordeu que DEMÀ DIUMENGE a les 11:30 h, a l'Ateneu del carrer Bonaire, hi ha la trobada dels artistes participants, per comentar i explicar els processos creatius de les vostres obres. Sigueu puntuals, ja que sou molts i no donarà temps per tots si comencem amb retard. En acabar, us oferirem un vermut al Bar Iris, del Casal. Fins demà!