divendres, 1 de gener del 2010

AMB ELS MILLORS DESITJOS

Després d'aquest parèntesi festiu, reprenem l'activitat del blog, no sigui que us acostumeu a la inactivitat.

Us imaginem a tots amb les digestions nadalenques ben païdes, i amb les obligades dietes de verdures i bullits prèvies a la darrera autoimmolació de la flora intestinal pels excessos alcohòlics i gastronòmics de fi d'any.

Us imaginem també transportats per l'esperit de Nadal, aquest que atrapa en un misteriós estat de benaurança tant a creients com a descreguts, des de mitjans de desembre, i que acaba indefectiblement per Cap d'Any amb els ferms propòsits de deixar de fumar, de fer gimnàstica i d'aprendre anglès d'una vegada per totes.

Com que no cal ser molt perspicaç per veure que aquestes bones intencions no duraran més enllà de Reis, us proposem una alternativa barata, fàcil de realitzar i ben satisfactòria d'acomplir: anar a veure exposicions. Sense anar més lluny, nosaltres en tenim tres en marxa durant el mes de gener que no us heu de perdre sota cap concepte.

La que corre més pressa d'anar a veure és la de la Presó, ja que s'acaba el dia 10 de gener: és la de CARME PERIS, que es va inaugurar el 17 de desembre, i que omple aquesta Sala durant l'aturada dels tallers de dibuix al natural per vacances.



També cal afanyar-se, si encara tenim algun regal de Reis per comprar, i passar per la Sala del Casal a veure l'exposició MINI-ART. Ben segur que hi trobarem just el què ens falta per quedar com uns reis, i a més de fer content al destinatari, fer feliç a l'autor de la peça. L'exposició, de totes maneres, estarà oberta fins el 24 de gener.





Les ressenyes d'aquestes exposicions del Casal i de la Presó les podeu seguir en el blog de Marta Teixidó, que les tracta abastament.

I finalment, teniu fins a finals de gener per anar al Col·legi d'Aparelladors a veure l'exposició de MARC LLACUNA I si en despertar descobreixes que t'has convertit en un llangardaix. És aquesta una exposició insòlita, per inesperada, que us permetrà veure l'evolució de l'obra d'aquest jove, que després d'haver guanyat el Premi més important de pintura de Mataró, ja no es pot considerar com a promesa, sinó com un dels valors més sòlids amb els que podem comptar a casa nostra. Podeu també ampliar els comentaris publicats en la seva presentació amb els que li dedica Pere Pascual en el seu blog.



En fi, esperem que l'enlairament espiritual que us desitjàvem per Nadal, amb aquell vol de coloms cap a les estrelles, us hagi servit per superar crisis econòmiques, depressions post-festives i propòsits inabastables. I que un senzill remei com el que us proposem avui us ompli de felicitat durant, al menys, tot el 2010.

Amb els nostres millors desitjos, molt bon any!