dilluns, 21 de juny del 2010

CONVOCATÒRIA DE LA COL·LECTIVA 2010


Com cada any per aquestes dates, fem pública la convocatòria de
l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc, que inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró. Aquest any se celebrarà del 16 de setembre al 31 d’octubre, a l’Ateneu Caixa Laietana, com ja és habitual.

Aquesta mostra col·lectiva, com sabeu, està organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art, encara que, per participar-hi, no és requisit indispensable el pertànyer a l’Associació.

La Col·lectiva Sant Lluc, instituïda l’octubre de 1946, s’ha anat celebrant gairebé sense interrupcions fins l’edició actual. Pensem que val la pena ser presents en aquesta mostra cultural tan arrelada a casa nostra i ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació, encara que les limitacions d’espai ens obliguen a que un Jurat, segons el seu criteri independent, seleccioni les obres a exposar.

L'artista homenatjat aquest any és l'entranyable amic i company Francesc Bas, que ens va deixar per Nadal. Per a ell el nostre record.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que aquest any l'artista convidat és l’escultor Josep Mª Gomis.


Encara que ja les haureu rebut per correu, us adjunteu les BASES en format jpg, per si algun no soci hi està interessat. Clicant sobre la imatge us les podeu descarregar i imprimir.



Us adjuntem també la BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ, que cal portar ja complimentada en lliurar l'obra, i que us heu d'imprimir en un sol full, a cara i dors:





Us encoratgem a participar i us recomanem que aneu preparant l'obra, ja que s'acosten les vacances i setembre és a tocar.