dimecres, 30 de juny del 2010

INAUGURACIÓ DE LA NAU MINGUELL

És una satisfacció per a nosaltres poder-vos comunicar que estem a punt de signar un conveni de col·laboració amb la FUNDACIÓ TECNOCAMPUS MATARÓ pel qual ens cedeixen un local a la NAU MINGUELL, que s'ha estat restaurant i és a punt d'inaugurar-se, amb el compromís de que hi organitzem activitats artístiques periòdicament.

La Nau Minguell ha de ser, segons el mateix TCM, "un centre d'excel·lència en l'impuls de la creativitat i la creació sobre les arts plàstiques i el sector audiovisual, fusionant art tradicional i noves tendències en el desenvolupament de nous formats i continguts. És un espai obert a creadors, ciutadans i empreses intensives en creativitat; un punt de trobada entre experiència d'ús, talent i mercat, ..., per a fomentar el desenvolupament empresarial i cultural.... La ubicació a la Nau Minguell de l'Associació facilitarà sinèrgies entre el món audiovisual i la creativitat artística, ampliant així la projecció de la Nau".


Aquest nou local, i el compromís corresponent, suposen, certament, un repte que acceptem amb il·lusió: el d'obrir-nos a nous tipus d'activitats, d'estar més al dia amb les noves tecnologies, de poder-vos oferir nous horitzons i unes possibilitats diferents de les tradicionals.

El proper divendres 2 de juliol es farà la inauguració oficial, i el dissabte 3 a la tarda serà jornada de portes obertes, amb diferents presentacions i actuacions, perquè tothom que ho vulgui pugui veure les instal·lacions i comprovar les possibilitats que ofereix. El programa detallat de les activitats d'aquests dos dies el podeu veure clicant sobre el següent Programa.




En aquest video us podeu fer un idea prèvia de com és la Nau i les seves instal·lacions, que us convidem a visitar el dissabte.