dissabte, 23 d’abril del 2011

FESTA DE SANT JORDI

Si avui és 23 d'abril, és que és Sant Jordi. I el Dia del Llibre, i el Dia de la Rosa. I des de fa un temps, a Mataró, també el Dia del Punt de Llibre. A més, aquest any, cau en dissabte, i a sobre, de Setmana Santa. No es pot demanar gaire més atributs a una diada!


Però anem a pams: el primer que cal fer és anar a comprar la rosa, o a encarregar-la, no sigui que el final ens quedem sense, o ens haguem de conformar amb les més pansides.

Després, evidentment, cal passejar, i tafanejar, i remenar, d'entre totes les parades de llibres, aquells que més atreguin la nostra atenció. I comprar-ne algun, si la butxaca ens ho permet.
I com a complement, encara podeu anar a triar a la nostra Sala del Casal algun punt de llibre que us faci peça per arrodonir la Diada. Penseu que l'exposició es tanca demà, tot i que encara teniu fins el 27 per anar a la del Capgròs, amb el teme específic de la rosa com a motiu.

I si no en teniu prou, o voleu més varietat, encara hi ha gegants, i castells, i contes, i focs, i ball, i... Podeu veure l'oferta completa en el programa d'actes de l'Ajuntament, clicant AQUÍ.

Volem recordar-vos molt especialment que demà diumenge, de 12 a 2 del migdia, a la Plaça Santa Anna, tindrà lloc la XXXV edició del Llibre Gegant de Contes, aquest tradicional llibre escrit pels menuts de la ciutat i il·lustrat pels artistes de Mataró, alguns dels quals son companys nostres.


I com diu encertadament l'Alcalde Baron a la presentació del Programa: 
Omplim places i carrers, tornem a fer de la Rambla, la plaça de Santa Anna i la Riera el centre de l’univers dels mataronins i mataronines.
Feliç Sant Jordi