dimecres, 27 d’abril del 2011

LA BIENNAL A TELEVISIÓ

Anem avançant inexorablement cap al 12 de maig, el dia de la inauguració del 4t PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ, que a més de ser un gran dia per a nosaltres, ens agradaria que fos també un gran dia per a tots els mataronins.

Per part nostra, estem fent tots els possibles per publicitar-lo en els ambients artístics i donar-lo a conèixer a nivell social, perquè tots puguem sentir aquesta cita bianual amb l'art com a cosa pròpia, com a tret distintiu de la cultura a casa nostra, com a cita obligada lligada a la Ciutat de Mataró.


Aquesta nit, en el programa PANTALLA OBERTA de M1tv, en horari "champions", en Pep Andreu dirigirà l'habitual xerrada parlant de la Biennal. La intenció, no pot ser altra, donar a conèixer la situació actual, els problemes, les intencions, les il·lusions posades en aquest repte que tenim davant, i que volem que us feu vostre.

I si per alguna raó no el podeu veure en directe, penseu que sempre el podeu recuperar entrant a "Pantalla oberta",  a http://maresmedigitaltv.minisites.xtvl.tv/alacarta