dilluns, 17 d’octubre del 2011

INFORMACIONS D'INTERÈS

CONFERÈNCIA A CA L'ARENAS

Aquest dijous 20 d'octubre, a les 19:30 h, tindrà lloc a Ca l'Arenas una altra conferència dins el cicle que organitza periòdicament l'Associació Amics de Ca l'Arenas. En aquesta ocasió JORDI ROURA I ORIOL, mataroni, llicenciat en Ciències de la Informació i actualment Cap de Dramàtics de TV3, parlarà de Les sèries de TV de proximitat. Podeu ampliar la informació de l'acte clicant sobre la imatge de sota, que és la notícia que ens han fet arribar per a la seva difusió.


EXPOSICIÓ DE SALVADOR PUJOL

També el mateix dijous 20, però a les 8 del vespre, el veterà amic SALVADOR PUJOL torna a inaugurar una altra exposició de pintures, Pujolades. En aquesta ocasió, la Mostra s'exhibirà a l'Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies, a la Ronda O'Donell 84, i està organitzada per Gal-Art, que enceta així un nou camí de gestió artística -aquest cop ben a prop de casa seva- després de l'iniciat amb el restaurant Can Baladia d'Argentona. Els desitgem molts èxits en aquesta nova aventura.


CURS SOBRE PINTURA IMPRESSIONISTA

I finalment l'ALBERT ALÍS ens fa arribar el comunicat d'un nou curs, amb el prec que en fem difusió, i que transcrivim literalment:

LA PINTURA IMPRESSIONISTA per Albert Alís
L’objectiu del curs és conèixer millor la tècnica, els conceptes, els propòsits i les aportacions de la pintura impressionista.
Per aquest fi, realitzarem la còpia a l’oli d’un quadre impressionista ( a escollir per l’alumne entre les propostes del mestre).
També es portarà a terme una visita comentada a l’exposició d’obra impressionista del Clark Institut que es farà al Caixa Fòrum de Barcelona.
Dies 5, 12, 19 i 26 de Novembre
de 10 a 1 del matí
Estudi Albert Alís
C/ Argüelles, 33 1er Mataró

Preu: 100 €
Informació i inscripcions: 661 41 27 18