dimarts, 4 d’octubre del 2011

TALLER DE DIBUIX AL NATURAL

Recordeu que avui comença el Taller de Dibuix al Natural, amb model però sense professor. Aquest taller és d'una sessió de dues hores a la setmana (de 19 a 21h) , i es fa els dimarts i els dimecres a la Nau Minguell, podent triar en principi el dia que més convingui.

La inscripció és trimestral i el pagament per avançat. Com que l'Associació no cobra res per inscripció, l'import de les quotes és l'equivalent a les despeses dels models repartides entre tots els participants. Per tant, quanta més gent s'hi apunti millor per tots.

Com que aquests tallers no són guiats, els assistents poden tenir nivells molt diferents, i participar-hi amb diferents tècniques, cadascú segons les seves preferències o possibilitats. Es fan diferents poses, des de les molt curtes per "escalfar" i agafar soltura fins a les més llargues, per a aprofundir en el treball.

Els models (masculins i femenins) també van canviant i rotant per evitar monotonia i procurar la màxima varietat possible.

Si hi esteu interessats contacteu amb Antoni Luis (antoniluisplanas@hotmail.com) com més aviat millor, per acabar de conformar els grups i l'import final.