dijous, 26 d’abril del 2012

A17 ARTCONTEMPORANI

Us reproduïm textualment la informació que ens passa l'Esther Aliu de l'exposició que ha organitzat al seu estudi, i que inaugura demà





Us avancem l'exposició  que se celebrarà  els dies 27, 28 i 29 d'abril a  A17 artcontemporani.


La mostra reunirà visions molt allunyades d'una temàtica clàssica que no es habitual veure en la obra d'aquest grup d'artistes; el retrat i l'autoretrat, un "divertimento" que ens donarà l'oportunitat de veure'ls-hi les cares a alguns dels protagonistes del món artístic mes local, i saber com els veuen i es veuen.

Obra a càrrec dels artistes: 
Albert Alis
Esther Aliu
Max Almeida
Josep Mª Codina
Pere Coll
Jordi Cuyas
Oriol de la Hoz
Joan Hortós
Dani Montlleó
Joan Poch
Alberto Romero 
Raul Roncero

Presentem l'obra d'una sèrie d'artistes que treballen a Mataró però que poques vegades, per la diversitat dels seus discursos, trobem junts en una mostra. Un conjunt de retrats i autoretrats que il·lustren com veuen i es veuen els artistes de Mataró. Tot plegat, es un exercici poc habitual per la majoria d'ells, que treballen en altres temàtiques, i fins i tots en obres de tècnica o factura diferent. 

El dia 27 preinaugurem a les 19'30h, amb un vernissatge en petit comitè pels mitjans, artistes i amics on tindrem la possibilitat de parlar amb els artistes de la seva obra. Qui vulgui una invitació a l'event nomes cal que es faci fan de la pagina: A17 art contemporani de Facebook o enviar un mail amb el nom a visualarts@estheraliu.cat. 

El dissabte 28 y diumenge 29 quedarà oberta al públic en general i a partir del 30 d'abril i fins el 31 de Maig la mostra es podrà veure previa cita.