diumenge, 22 d’abril del 2012

DICCIONARI D'ARTISTES


Rebem aquesta informació de Marta Teixidó, que reproduïm perquè pensem que pot ser del vostre interès. Volem deixar constància, però, que no tenim res a veure en la iniciativa, ni artística ni comercialment, i que per a qualsevol qüestió relacionada amb ella us heu de posar en contacte directament amb els responsables que s'indiquen.

M’adreço a vosaltres per tal d’informar-vos que una de les galeries de Barcelona on faig presentacions, Esart galeria (http://esartgaleria.es/) conjuntament amb la revista Gal-Art, (www.gal-art.es)  de la que ja sabeu que en soc corresponsal per Barcelona, està organitzant la confecció d’un diccionari d’artistes, amb la finalitat de donar a conèixer molts pintors, escultors, fotògrafs i fins i tot artesans, que en aquests moments resten a l’anonimat, davant la mancança actualitzada d’un Ràfols, fet aquest que la publicació del diccionari intenta suplir.

Els paràmetres són els següents:

Paper estucat brillant 2c/ de 200 grs. – Offset a 4 tintes per ambdues cares. - Enquadernació amb tapa dura. Mides: 21x29,7 cm. El volum està previst amb una capacitat de 200 pàgines.

S’ofereix la possibilitat de fer una promoció de l’obra de l’artista, publicant biografia, i una selecció de fotos de les seves obres.
Es faran dues pàgines a color per artista i el seu preu serà de 250 €, pagament que si es desitja, es podrà fraccionar.

La seva distribució serà en galeries, col·leccionistes, i està previst també lliurar exemplars a la xarxa de biblioteques depenent de la Diputació o de la Generalitat. Com a complement a la inserció en el diccionari, també es farà una exposició col·lectiva en la Galeria Esart, amb obra dels artistes que figurin en el mateix.

ESART GALERIA 

C/ Diputació, 188 - Barcelona
Tel. 93. 454.55.32 – Preguntar per Jordi Jové – Director.