dijous, 14 de juliol del 2016

LA NIT DE LA CULTURA

Una nit dedicada a reconèixer les persones, les entitats i els projectes més destacats i singulars de l'any. Aquest és l'objectiu de la 'Nit de la Cultura' que promou l'Ajuntament amb diverses entitats de la ciutat, i que preveu celebrar la primera edició l'any 2017. Així ho ha anunciat aquest dilluns el regidor de Cultura, Quim Fernàndez.


El regidor de cultura Quim Fernàndez. Foto: R.Gallofré

Es tracta d'un acte que en certa manera es podria comparar a la Nit de l'Esport, que porta celebrant-se des de fa més de 60 anys a Mataró. A diferència d'aquesta, però, a idea de la 'Nit de la Cultura' (nom encara provisional) no serà centrar-se en disciplines ni sectors (música, literatura, dansa), sinó dividir-se en reconeixements més concrets: a una entitat, a una trajectòria, a un projecte innovador... Segons Fernàndez, es tractarà de "reconeixements" a persones i entitats, "però no premis".

Promogut pel Consell de Cultura

També està per definir qui serà el jurat. La idea d'organitzar l'esdeveniment ha sorgit del Consell de Cultura, i entre les entitats que el promouen hi ha des de l'Associació Sant Lluc per l'Art fins a l'Associació Cultural de Cerdanyola


(Vern Bueno - Capgròs)