diumenge, 31 de juliol del 2016

VACANCES

Passades ja les festes de les Santes, adormides les figures i amb Mataró en estat latent per la calor i les vacances de comerços i ciutadans, nosaltres també quedarem una temporada en stand by.

Potser no tancarem barraca un mes sencer, ja que si durant l'agost hi ha algun fet noticiable ens en farem ressò, però si que amb molta menys assiduïtat que durant el curs.




Us recordem però, abans de marxar, que a començaments de setembre tindrà lloc la recollida d'obres per a participar a la Col·lectiva Sant Lluc 2016, així que cal posar fil a l'agulla i anar preparant l'obra, no sigui que no hi arribeu a temps!.

Podeu descarregar-vos les Bases (amb indicació de dates i característiques) des de la nostra PLANA WEB, aixó com la Butlleta d'Inscripció, que cal que porteu degudament emplenada des de casa per a agilitzar la burocràcia del lliurament.

Per últim, recordar-vos que aquest any celebrem el 70è aniversari de la Col·lectiva, un bon motiu per ser-hi present i sumar-vos a la fita històrica.

La imatge de tota la publicitat d'aquesta Col·lectiva és un gravat a l'aiguafort i resines original d'Eduard Huertos, a qui agraïm especialment la seva generositat per autoritzar la seva utilització.

Bones vacances a tothom!!!