dissabte, 11 de novembre del 2017

L'ETIQUETA DE LAIA ARNAU, PEL VI NOVELL 2017



Els cellers Monserrat, Can Monserrat i Castellví comencen a comercialitzar el Vi Novell 2017 aquesta setmana, una iniciativa que enguany arriba a la vintena edició amb la producció de 1.000 ampolles a un preu de 5,20 €. 



L'etiqueta de Laia Arnau

L’artista Laia Arnau (Mataró, 1966) ha fet un gravat per aquest encàrrec, un aiguafort a dues planxes i dos colors que mostra la figura de la “Filosa”. En l’any Puig i Cadafalch, Arnau s’ha inspirat en l’escultura que l’arquitecte mataroní va encarregar a l’escultor Eusebi Arnau per a la façana de la Casa Coll i Regàs del carrer d’Argentona de Mataró. La visió pròpia de l’artista Laia Arnau és “amb un vestit estampat de fruits de raïm i portant una branca de cep en una mà, i unes flors modernistes acolorides a l’altre, com si d’una taca accidental de vi es tractés”. Segons l’autora és una imatge que presenta la femineïtat, la determinació i la fermesa alhora.

Laia Arnau (laiaarnau.com) és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Sant Jordi de Barcelona en la especialitat de pintura i Diplomada en Disseny tèxtil.

-->