diumenge, 29 de març del 2009

14a FIRA DE DIBUIX I PINTURA


La Unió de Botiguers ens fa arribar aquest comunicat, convidant-nos a participar a la 14a Fira de Dibuix i Pintura. Com sempre, l'Associació hi serà present com a Entitat relacionada amb el món de l'art, amb un stand davant de l'Ajuntament, encara que la participació dels socis que ho desitgin haurà de ser a títol personal.


Amics:
Un any mes i amb molta il.lusió la nostra entitat organitza la 14a. Fira de Dibuix i Pintura. La data fixada per aquesta edició, que es celebrarà al bell mig de la ciutat, es el dissabte 9 de maig. Com us dèiem l’espai serà a La Riera (entre la Muralla de la Presó i el carrer Barcelona). No cal recordar als que heu participat en anteriors edicions, que aquesta zona es el lloc habitual de passeig de tots els mataronins així com molts maresmencs.
Qui vulgui sumar-se a aquesta manifestació, ha de saber que es desenvoluparà sota les següents:

NORMES
A. VENDA. – Les obres que es posin a la venda han de ser originals de l’expositor.
B. PLAGIS. – No s’admetrà la venda de copies d’obres d’autors famosos o qualsevol plagi que es cregui que pugui atemptar a la qualitat de la Fira.
C. INSCRIPCIÓ. – Els que hi vulguin participar, en concepte de les despeses de publicitat, organització i reserva de taula de 2m2 (2x1m. aprox.), hauran d’abonar la quantitat de 36,00 €, i omplir la butlleta d’inscripció que consta al peu de la present. L’ordre d’inscripció serà el mateix que consti en les transferències del compte corrent de l’organització. La inscripció finalitzarà el dia 5 de maig i serà limitada.
D. HORARI. – La Fira s’obrirà a les 10 del matí i es tancarà a les 9 del vespre. En cas de mal temps, s’ajornarà fins a nou avis. En cap cas, però, no serà retornat l’import de la inscripció.
E. VARIS. – No es permès de muntar pagodes (carpes), ja que trencaria l’alineat de les taules, i recordeu que no disposem de cadires, (podeu portar-la.)
F. BASES. – Tota persona que s’inscrigui, accepta les presents normes, i en cas de sorgir algun imprevist, un jurat designat per la U.B.M. serà qui resoldrà especialment aquests casos.
NOTA: Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres Tel. 93.796.03.51, Fax. 93.796.35.16, e-mail: info@ubmataro.com