dimecres, 22 d’abril del 2009

EXPOSICIÓ DE PUNTS DE LLIBRE


El dissabte passat, tot i haver-hi dos partits televisats a la mateixa hora, va tenir lloc a la nostra Sala del Casal una de les exposicions més multitudinàries que mai hi hem fet. Exactament 50 participants, més tres "fora de concurs" , i amb un promig de gairebé quatre obres per cap.

Això són les dades estadístiques, però el què realment compta és d'una banda la notable qualitat, la varietat i imaginació de totes elles, i d'una altra el magnífic ambient que s'hi respirava, el somriure de felicitat als llavis de tots els assistents , la sensació d'estar participant en una empresa comuna realment agraïda.


Va obrir l'acte el responsable de la Sala, en Daniel Llin, que a més de felicitar-se per la gran participació i la major assistència, va voler establir una relació entre la literatura i les arts plàstiques, amb motiu del dia del llibre, origen d'aquesta exposició.

Tot d'una, la Caterina va començar a tenir feina: no donava l'abast a posar punts vermells i a anotar noms de compradors. Dèiem en un post passat, anunciant l'exposició, que us afanyéssiu a visitar-la si no volieu que us prenguéssin aquell punt que tant us agradava. Doncs si no hi heu anat encara, no sé si ja us quedarà res per emportar-vos. Realment, espectacular.

El muntatge de l'exposició, complicat i complexe, ha quedat ben resolt per l'experiència i el bon fer de Teresa Roig, amb la inestimable col·laboració d'en Jaume i en Daniel, i en aquesta ocasió de David Vergés, que ha aportat un quants exemples de com es poden emmarcar obres d'aquest tipus.
L'exposició es pot veure fins el diumenge dia 3 de maig, en els horaris habituals de la sala.