dilluns, 19 d’abril del 2010

EXPOSICIÓ NOVELLAS A LLAVANERES

El proper dijous 22 d'abril s'inaugura al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres l'exposició La Belle E.P.O.C., de dibuixos i pintures de Pepe Novellas. L'exposició és bàsicament la mateixa que amb igual títol vàrem organitzar ben poc després de la seva mort al Col·legi d'Aparelladors, encara que ampliada amb alguns dibuixos i olis.
En ella, com en la anterior versió, assistim al brutal impacte emocional que l'estada i el tractament a l'Hospital de Bellvitge van produir al Pepe/artista i al Josep/pacient, des d'un punt de vista tràgic, extremadament lúcid però no exempt de la seva tradicional ironia.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de Pere Pascual, que ha fet també el text del magnífic catàleg de l'exposició, i que pel seu interès us reproduim aquí, encara que potser la qualitat de la imatge no el faci gaire llegible:

L'exposició es podrà veure del 22 d'abril al 23 de maig, al Museu Arxiu, a Can Caralt, carretera de Sant Vicenç, 14, de Sant Andreu de Llavaneres. No us la perdeu.