dimarts, 6 d’abril del 2010

SORTIDA A AGRAMUNT

Com heu pogut veure en el calendari d'activitats, el proper diumenge 18 d'abril hi ha programada la RUTA CULTURAL A AGRAMUNT.


L'objectiu principal de la sortida és la visita comentada a l'ESPAI GUINOVART, que a més del seu valor intrínsec hi suma el sentimental del record de l'entranyable Guino, jurat de la segona edició del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró. Tot i la seva edat i el seu ja delicat estat de salut, ens va deixar un record imborrable com a persona que ben segur rememorarem en aquesta visita.


Sortint de l'Espai Guinovart visitarem l'església d'Agramunt, amb el refugi de guerra recuperat recentment sota la nau central. I a les 13h, dinar al restaurant Crich, al mateix Agramunt.


De tornada visitarem Montfalcó, a uns 20 kms d'Agramunt, un petit i interessant poble emmurallat de traçat medieval i coronat per un castell en ruïnes del segle XI. Actualment està deshabitat, però té dues cases de turisme rural en marxa.


Recordeu que cal que siguem, almenys, 30 persones. El preu és de 45€. Per apuntar-vos-hi i concretar l'hora i lloc de sortida i arribada, contacteu amb Teresa Roig, personalment o al correu teresa.roig@telefonica.net