diumenge, 5 de juny del 2011

ÈXIT DE SOCIS FOR DE MATARÓ

MARTA DURAN A VITORIA
La Marta va inaugurar ja fa uns dies una exposició a la Galeria Aitor Urdangarín, de Vitoria. El tema és l'habitual seu dels darrers temps, el floral, de la vegetació del Maresme, tractat cada cop més tirant a l'abstracció.
Ella mateixa ens fa arribar aquesta crítica que li publiquen a El Correo, i que descriu perfectament el contingut i el caire de la mostra:


MARC PRAT GUANYA EL BANCAJA
En Marc acaba de donar la campanada, guanyant el prestigiós Premi Bancaja de Pintura, dotat amb 12000 euros i amb el premi afegit de veure les obres seleccionades exposades aquest estiu a l'IVAM.
No s'ha facilitat encara la foto de l'obra premiada -Obertura I- però aprofitem l'avinentesa per recordar-vos que en Marc ha estat seleccionat al Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró d'aquest any, amb aquesta obra:

Des d'aquí felicitem molt sincerament en Marc, en aquest mes de glòria artística que està vivint, i que desitgem sigui ben llarg.


ENCARNA FERRER, ALS "ESPAIS FLORITS"
I en un àmbit més domèstic i proper, la companya Encarna Ferrer ens fa arribar també la invitació a visitar els Espais Florits d'Arenys de Mar, aquest cap de setmana, on hi participa amb uns esmalts del Via Crucis a la Capella del Mont Calvari, fets el 2006 per encàrrec de mossén Martí Amagat. Podeu veure'n més informació en el WEB dels Espais Florits.