dimecres, 8 de juny del 2011

GRUP D'HISTÒRIA DEL CASAL

  Encara que no hi tinguem una relació directa, ens fa il·lusió fer-nos ressó, des d'aquest espai, de l'aniversari del GRUP D'HISTÒRIA DEL CASAL i de les activitats que fan per celebrar-ho.


Amb els amics d'aquest Grup compartim veinatge, allotjades les dues Associacions en aquest Hotel d'Entitats que és el Casal de l'Aliança. Hi compartim també el record de moltes hores passades a l'entranyable Sala El Racó, empenyats com estem tots plegats a fomentar el coneixement de la nostra història i del nostre art.


Aquest GRUP D'HISTÒRIA compleix ara 25 anys d'existència i, per celebrar-ho, ha organitzat un acte commemoratiu en el transcurs del qual la senyora Francesca Español Bertran, doctora en Història de l'Art i presidenta d'Amics de l'Art Romànic, pronunciarà la conferència Puig i Cadafalch restaurador.


L'acte tindrà lloc demà dijous 9 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, al Saló de Sessions de l'Ajuntament, i prèviament a la conferència el Dr. Joan Giménez Blasco farà una glossa del Grup d'Història del Casal.


Podeu ampliar la notícia de l'aniversari tal i com l'expliquen ells mateixos en el seu web, o en el programa de l'acte institucional: