dimecres, 23 de novembre del 2011

ANNA GARCÍA: LA INAUGURACIÓ

Un cop acabada l'entrevista a l'Espai El Públic, va començar la inauguració de l'exposició HIVERNACLES, d'Anna García. Va presentar-la el president de l'Associació, Antoni Luis, acompanyat del representant del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona a Mataró, continuant amb els mateixos arguments ja exposats a l'entrevista prèvia. També l'Anna, vencent altre cop la timidesa, va dir unes breus paraules d'agraïment.



L'exposició consta d'una vintena d'obres, entre dibuixos i olis de petit i mitjà format. La temàtica, com diu el títol de l'exposició, és la inspirada en els hivernacles del Maresme, però no en els interiors, plens de vida i de color, sinó en uns feixucs i aparentment poc estètics exteriors. Aquí és on la mirada sensible de l'Anna hi descobreix un munt de possibilitats plàstiques, on els plàstics es transformen en miralls que reflecteixen aquesta llum mediterrània tan nostra, on es plasma amb escreix aquest u per cent que reclama del "saber veure" del seu mestre.



A la inauguració va assistir-hi un nombrós públic, a més d'amics i companys, que va voler fer costat a l'Anna en aquesta exposició individual que la situa ja, definitivament, entre les grans figures de l'art mataroní.







L'exposició es podrà veure en aquest espai de Can Xammar fins el 18 de desembre, en els horaris habituals del Col·legi.