dimecres, 16 de novembre del 2011

NOVA EXPOSICIÓ DE MANUEL CONTRERAS

En Manuel Contreras, de qui fa menys d'un mes parlàvem per la seva exposició de fotografies sobre Venècia al Col·legi d'Aparelladors, és notícia altre cop perquè aquest divendres torna a inaugurar.


De fet, com en aquella ocasió, hauríem de dir que torna a "reinaugurar", ja que l'exposició que presenta ara, ENTRE TUAREGS, ja la va presentar a la nostra Sala del Casal el febrer d'aquest mateix any. 


Com en la mostra de Venècia, es tracta de les fotos fetes durant un viatge, sense intenció prèvia de reportatge, però que un cop a casa i revelades configuren tot un homenatge a una ciutat i, en aquest cas, a un poble, que l'havien impressionat profundament.


El format d'aquestes exposicions permet fer-les itinerants, de manera que si la inauguració de les dues va ser a la nostra Sala del Casal, els següents muntatges ja han recorregut diversos espais.


ENTRE TUAREGS s'exposa ara, la mateixa setmana que s'ha clausurat la dedicada a Venècia, al Casal de Barri LES ESMANDIES, el casalot de la Ronda O'Donell que ve a omplir una mica el buit deixat per altres espais expositius a Mataró.