diumenge, 1 de gener del 2012

MINI ART AL CASAL

A la nostra Sala Sant Lluc del Casal es pot veure, com ja es costum cada any per aquestes dates, la tradicional mostra col·lectiva de Nadal MINI ART d'obres en petit format.



Des del passat dia 22 de desembre i fins a finals de gener podeu veure aquesta habitual exposició d'obres de companys socis, aquest any amb el format comú de 4 paisatge, és a dir, de 33x22 cm.



A l'exposició es pot veure també l'original de la nadala d'Oriol Ribas, feta per encàrrec per a la nostra felicitació d'aquest any, que no forma part del Mini Art però que permet veure a tamany real la delicadesa de la seva cal·ligrafia i la  perfecció tècnica del seu traç.


L'organització i cura del muntatge van anar a càrrec de l'equip habitual, al que no sabem com agrair el seu esforç i dedicació perquè mes rera mes allò que podria semblar monòton resulti sempre originalment diferent.


I des d'aquí volem també fer arribar els nostres millors desitjos de recuperació per a la Teresa, que tot i la lesió que pateix segueix donant cada dia mostres inequívoques de la seva dedicació en la gestió de les tres mostres mensuals que organitza, comissaria i munta tan encertadament.


I a tots, MOLT BON ANY 2012!!!