diumenge, 15 de gener del 2012

ESTIMATS LLIBRES

Fa uns dies comentàvem en aquest Blog el rumb que està agafant l'art contemporani amb l'aparició en escena dels mitjans informàtics, si més no en aspectes comercials.


La por no és nova, ja que no fa pas gaire també es vaticinava la desaparició del llibre imprès per culpa del llibre electrònic, i sortosament sembla que podrem seguir encara per un temps amb el plaer de sentir l'olor de la tinta, de passar pàgines delicadament, de remenar exemplars a les prestatgeries de casa nostra.


Els llibres, aquests objectes tan antiquats -sembla- a les llibreries com els quadres a les sales d'art, tan cars a les nostres lleixes com les pintures a les parets dels nostres menjadors, són però aquests tresors que nosaltres estem disposats a defensar amb ungles i dents, i amb totes les nostres forces.




Serveixi aquest vídeo fet per uns llibreters de Toronto per reafirmar-nos en el sentiment que els llibres, com la pintura, tenen una màgia interna i una vida pròpia que els fa, de moment, insubstituïbles per qualsevol altre mitjà.