dijous, 5 de juliol del 2012

INAUGURACIÓ AL CASAL

Recordeu que aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc a la nostra Sala Sant Lluc, al Casal de l'Aliança, la inauguració de l'exposició col·lectiva LLAPIS, BLOC I BARRET.


Com podeu veure a la imatge de la invitació, els artistes participants són, per ordre alfabètic, Francesc Guiu, Antoni Luis, Daniel Llin, Manel Morral i Pau Viader, cinc personalitats ben diferenciades en el camp del dibuix, i més en aquest aspecte que ens mostren ara d'esbossos, croquis, notes, apunts, o dibuixos gairebé perfectes i acabats, fets tots al natural en les diverses sortides conjuntes a pintar o en les seves aventures particulars. 


D'aquí aquest títol tan suggeridor de Llapis, Bloc i Barret, les tres úniques eines imprescindibles per fer aquestes petites obres mestres, a més d'un bon entrepà i moltes ganes de passar-s'ho bé.


Sempre procurem, al llarg de l'any, anar fent exposicions col·lectives amb temes variats i novedosos per mantenir l'estímul de participació, tant dels artistes com dels visitants. Aquest concepte del dibuix al natural encara no l'haviem tractat així, monogràficament, i ens sembla una molt bona manera de tancar el curs a casa nostra, al Casal. Estem segurs de què us sorprendrà la trovalla, el muntatge i la diversitat d'estils que us presentem. Us hi esperem!