dijous, 27 de setembre del 2012

DUES DONES I EL BLAU

Recordeu que demà divendres, a dos quarts de vuit del vespre, s'inaugura a Ca l'Arenas l'exposició DUES DONES I EL BLAU, de Margarida March i Regina Puig, com us anunciàvem en el comentari anterior

Aquesta és la informació que ha divulgat l'IMAC en el seu Butlletí de notícies:


MARGARIDA MARCH I REGINA PUIG. DUES DONES i EL BLAU
El proper divendres 28 de setembre a dos quarts de vuit del vespre, s’inaugura a Ca l’Arenas l’exposició Margarida March i Regina Puig. Dues dones i el blau, la darrera col·laboració del cicle Visions de mar realitzada amb l’Associació Sant Lluc per l’Art dins la temporada Mar de fons.
La mostra  presenta el treball de dues artistes de Mataró destacades en dos àmbits ben diferents de les arts plàstiques: per una banda Margarida March amb la tècnica de l’esmalt, i per una altra Regina Puig i el disseny gràfic.

Margarida March ha dedicat la major part de la seva trajectòria artística a la tècnica de l’esmalt al foc sobre metall, aplicant-la també en el camp de la joiera. La seva obra ha estat exposada en nombroses mostres individuals i col·lectives, tant al nostre país com a l’estranger. A la mostra  presenta un conjunt de gravats i d’esmalts amb la seva particular visió del mar, abstractes amb colors molt vius i diversos animals marins.

Regina Puig té el seu propi estudi des de l’any 2000. Estudià disseny gràfic a l’escola EINA de Barcelona. Ha participat com a membre de jurat a diferents premis i publicacions com als LAUS o SELECT; les seves feines han estat publicades a diferents mitjans tant nacionals com internacionals. A Ca l’Arenas mostra, des d'una perspectiva completament gràfica, un escenari costaner en el que hi passen moltes històries.

En el marc de l’exposició, el diumenge dia 21 d’octubre a 2/4 de 12 del migdia, hi haurà a Ca l’Arenas la conferència-taller "Vols descobrir la tècnica de l’esmalt al foc?", a càrrec de Margarida March.

La mostra restarà oberta fins al 28 d’octubre.

Horari: divendres i dissabtes de 5 a 8 del vespre, i diumenges i festius d’11 a 2 del migdia