dissabte, 15 de setembre del 2012

TRES NOTÍCIES CURTES

Tres companys nostres ens comuniquen tres activitats diferents: una exposició individual, una col·lectiva i un concurs de pintura ràpida.

CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

Comencem per la notícia que ens fa arribar en Xavi Mallol, ja que té lloc aquest mateix diumenge:


Sóc Xavier Mallol, us envío informació del concurs de pintura rapida que organitzem aquest cap de setmana a Caldes de Montbui, ens agradaria que hi hagues força participació, ja que la nostra intenció es recuperar un concurs que es va deixar de fer als anys setanta.
Salutacions i gràcies.
Per qualsevol consulta podeu contactar amb mi.
Xavier Mallol
615 321 860


JORDI JUBANY AL CLAUSTRE

En Jordi exposa a la Galeria EL CLAUSTRE, al carrer Nou, 10 de Girona, inaugurant la temporada d'aquesta Sala. L'acte va tenir lloc ahir divendres dia 14, i va estar presidit pel Sr. Eudald Casadesús, Delegat del Govern de la Generalitat a Girona, que va presentar a més el llibre "El Claustre i Jordi Jubany". L'exposició es podrà veure fins el 29 de setembre.


COL·LECTIVA A L'ESTUDI TENAS DE CANET

I per últim una exposició col·lectiva que ja es va inaugurar la setmana passada a l'Estudi Tenas de Canet de Mar, però que encara podreu veure fins el 7 d'octubre. El seu promotor, en Salvador Castellà, ens envia aquesta recomanació:

Hola amics, aquesta vegada va de debó, no us perdeu una de les millors de la temporada, inaugurem el divendres una col·lectiva que marcarà un abans i un desprès per alguns de nosaltres. Com a creadors tenim la necessitat de fer públic el nostre treball i malgrat la crisi (que diuen que aguditza l'ingeni), hem concebut unes peces que defugen de convencionalismes i ens apropen al fil d'actualitat necessari d'aquests moments.