dimarts, 30 d’abril del 2013

DAVID VERGÉS EXPOSA A APARELLADORS

El nostre company David Vergés inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre l'exposició ...RES NO ÉS EL QUE SEMBLA, al Col·legi d'Aparelladors, una mostra d'originals i d'obra gràfica.



En David ha participat assíduament, des de fa uns anys, en totes les exposicions col·lectives que organitzem, tant la Sant Lluc com les de gravat, de mini art, de dibuix... Seva va ser, a més, la primera "nadala d'autor", etapa de felicitacions nadalenques que vam inaugurar el 2007.

A en David el coneixen tots els socis per la seva tasca professional (qui no ha portat alguna vegada alguna obra a emmarcar al seu taller?), però ara tindrem l'ocasió de veure fins on arriba la seva capacitat creativa, ensumada només fins ara a petits tastets, en la seva primera mostra individual.

Prèviament, a les 19:00h, es farà a El Públic l'habitual xerrada "Un cafè amb...", tertúlia portada per el comunicador Joan Poch amb l'artista que inaugura acte seguit al Col·legi d'Aparelladors.

En aquesta ocasió, abans de la xerrada amb en David, la crítica d’art Marta Teixidó ens presentarà la pàgina web d’exposicions ‘on’ line www.expoart.es.