dimecres, 30 d’abril del 2014

FIRA DEL DIBUIX I DE PINTURA I MUSEU OBERT

Aquest dissabte, 3 de maig, se celebra a Mataró l'edició 19 de la Fira de Dibuix i Pintura de Mataró. Recordeu que els nostres socis teniu un descompte en la contractació de taules i que l'Associació hi serà present compartint la carpa institucional amb la Unió de Botiguers.


Simultàniament s'inaugura oficialment el Museu Obert, aquesta iniciativa conjunta de Unió de Botiguers i Associació Sant Lluc que transforma Mataró en una gran Sala d'Exposicions, amb els aparadors de les botigues com a escenari i les obres dels nostres artistes com a protagonistes.

És el tercer any que se celebra aquesta proposta de convertir Mataró en un Museu a peu de carrer, i l'interès ha anat creixent any rera any de forma notòria: en aquesta ocasió hi participen 59 comerços de la UBM i 62 artistes de la ASLL.


Les obres estaran exposades des del dissabte 3 (coincidint amb la Fira de Dibuix i Pintura) fins el 18 de maig (Dia Internacional dels Museus), i s'ha editat un plànol amb totes les botigues participants, per poder anar seguint l'itinerari, que estarà disponible a tots els comerços adscrits, i a establiments diversos com hotels, museus i oficines de turisme.


Aquest divendres, al suplement QUÈ FEM de LA VANGUARDIA, hi haurà una plana dedicada al MUSEU OBERT (UB ha publicitat la notícia), i també hi ha falques publicitàries a la ràdio (UB n'ha contractat 13), a RAC 1. Hem d'agrair a UB l'esforç econòmic i l'empenta que està posant per donar a conèixer aquesta Fira i el Museu Obert.