diumenge, 20 d’abril del 2014

MIL GRÀCIES


Aquest article d'avui és el que fa 1000 des de l'inici del Blog, el 25 de gener de 2009. Fa per tant més de cinc anys que vam començar aquesta aventura, i això suposa de promig gairebé una entrada cada dos dies.

En aquests cinc anys hem rebut més de 82000 visites, que suposa també unes 82 visites diàries de mitjana.

Durant aquest temps hem intentat mantenir la línea que ens vam traçar des del començament: ser la veu institucional de l'Associació, amb seriositat i rigor, correcció de llenguatge i de continguts, i il·lustrat sempre que ha estat possible amb abundant documentació gràfica pròpia per fer els articles més amens. Fer, en definitiva, amb el nostre Blog, un servei efectiu als socis.

No dissimulem la nostra satisfacció pels resultats, que han servit al menys com a plataforma d'informació de les activitats de l'Associació i dels propis socis. També, moltes vegades, com a instrument per comentaris de fets o d'activitats artístiques que es produeixen a Mataró, a el Maresme o a Barcelona.

Sembla que quan una cosa funciona no caldria tocar-la, però també és certa la premisa contrària -com deia el protagonista de Il Gattopardo- de què cal canviar-ho tot perquè tot quedi com estava. 

Nosaltres, en aquest diumenge de Resurrecció, fem com l'au Fènix i ens reinventem una mica, només per fora, per adequar-nos a un disseny més actual, encara que en essència tot continuï com abans.

Estarem encantats de què ens seguiu llegint durant mil entrades més. Nosaltres hi posarem tots els mitjans per fer-ho possible. Com també seguirem agraïnt-vos dia a dia la vostra companyia, la vostra paciència i la vostra fidelitat.