divendres, 14 de novembre del 2014

ELS "PETITS PLAERS" DE JORDI SANTAMARIA

Aquest dissabte 15 de novembre en Jordi Santamaria inaugura a la nostra Sala d'Art de La Presó l'exposició PETITS PLAERS, un conjunt de 19 obres en diferents formats, totes realitzades aquest 2014 i que, continuant amb el seu estil característic, ens proposa una nova línia, més intimista.



Ell mateix ens presenta la seva exposició d'aquesta manera:

UN RECORREGUT PEL COSTAT ASSOLELLAT DE LA VIDA Amb aquesta nova exposició vull obrir una finestra que ompli de llum i de frescor els temps actuals. Després de vàries  exposicions a Mataró, Begur (Girona), Andorra i Barcelona torno a exposar a l’espai “La Presó” cinc anys després d’haver-hi exposat per primera vegada, per oferir una mirada fresca, optimista, a l’hora intimista i reflexiva, de sensacions i emocions viscudes junt amb “petits plaers” que ens arriben a través dels sentits del gust i de l’olfacte.  
En cada quadre d’aquesta exposició vull fer una crida als sentits i a la bellesa quotidiana com és anar a prendre un cafè, uns vins amb bons amics, celebrar quelcom al voltant d’una taula curulla de gots i copes i fer aquest recorregut pel costat assolellat i dels “petits plaers” de la vida. En aquest itinerari, que ens evadeix de les males notícies que ens assetgen constantment,  hi trobem aquesta balconada sobre aquests petits plaers.
Aquestes obres són el recorregut vital i emocional de fets quotidians viscuts en els darrers dos anys.