dissabte, 10 d’octubre del 2015

LES “JOIES” DE LA BIBLIOTECA POPULAR DE LA FUNDACIÓ ILUROCONFERÈNCIA: LES “JOIES” DE LA BIBLIOTECA POPULAR DE LA FUNDACIÓ ILURO

Aquest dimarts 13 d'octubre, a dos quarts de vuit del vespre, tindrà lloc a l'Ateneu de la Fundació Iluro la presentació del projecte de catalogació del fons antic de la Biblioteca Popular Fundació Iluro, en el marc del "Catàleg Col·lectiu del Patrimoni Bibliogràfic de Catalunya" (CCPBC). 

La conferència, que forma part de les activitats programades al voltant de l'exposició BiblioTec: cent anys d'estudis i professió bibliotecària (1915-2015), anirà a càrrec d'Amaranda Castro, documentalista, Núria Fullà, directora del CCPBC, i Josep M. Clariana, cap de secció de l'Arxiu Municipal de Mataró.
Gràcies a un conveni amb l’Ajuntament de Mataró s’han catalogat i classificat els llibres més antics que custòdia la Biblioteca Popular de la Fundació Iluro, més de 500 llibres i fullets dels segles XVI-XVIII, que es poden consultar en línia al Catàleg Col·lectiu de Patrimoni Bibliogràfic de Catalunya.

Organitza: Fundació Iluro