diumenge, 25 d’octubre del 2015

MARGARIDA MARCH EXPOSA A L'ESPAI CAPGRÒS


La nostra companya Margarida March inaugura exposició aquest proper dijous 29 d'octubre, a dos quarts de vuit del vespre, a l'Espai Capgròs, carrer Sant Benet 16-18. 

La Margarida és una especialista en el món del gravat, la serigrafia i l'esmalt sobre metall i fa poc se li va atorgar la Carta de Mestra Artesana que lliura la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a les quatre dècades de trajectòria que acumula.



El títol de l'exposició, JOCS, ja és un indicador de com la Margarida planteja la mostra: "És un joc de formes entre el gravat i l'esmalt", dues tècniques que normalment treballa per separat però que aquest cop, com ja havia insinuat en alguna col·lectiva nostra i que porta sis anys investigant, conjunta en una mateixa obra. És tracta de gravats gofrats (relleus en sec, sense entintar) als quals hi acobla un esmalt treballat al foc sobre coure amb pellons d'or i plata. "Cada peça és diferent, tot i presentar simulituds".

March és una especialista apassionada de l'esmalt, una tècnica que s'està perdent si no es troba un relleu que li doni continuïtat.