dimarts, 20 d’octubre del 2009

ALBERTO ROMERO A LA PARÉS

Com sempre que un soci inaugura una exposició al marge de l'Associació, i ens ho comunica, tenim tot el plaer de fer-vos-ho saber.
Ara és el bon amic i millor artista Alberto Romero qui ens convida a la inauguració de la seva exposició De lo visible a lo tangible. Serà dijous vinent, 22 d'octubre, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Parés (carrer Petrixol, 5, de Barcelona), i estarà oberta fins al 17 de novembre.
No és la primera vegada que exposa en aquesta Sala, ja que ho ha fet en diverses ocasions en el marc de la Pintura Jove, i l'any passat mateix en una col·lectiva reduïda. En aquesta ocasió repeteix també, en una exposició conjunta amb Ramón Moscardó (Espais 1 i 2 de l'històric local).
Ha estat un any dens per a l'Alberto, que després de la Parés esmentada ha exposat a Reus juntament amb l'Ana, i en solitari a Navacerrada, a Madrid i al Col·legi d'Aparelladors de Mataró.
Esperem que tingui tot l'èxit que es mereix en aquesta nova etapa expositiva, de la que us oferim una mostra amb aquest magnífic retrat.




Us adjuntem a continuació la presentació que li fa la mateixa 
Sala Parés, en la seva tarja d'invitació:

ALBERTO ROMERO GIL (Mataró 1978)

Presentem la primera mostra individual a la Sala Parés d’aquest jove artista, que ha tingut una breu però intensa trajectòria. La seva obra ha estat presentada en algunes de les galeries mes reconegudes a Espanya en l’àmbit del realisme, ha rebut nombrosos premis i beques, i s’ha format en tallers d’alguns dels grans mestres del realisme, com Antonio López Garcia.
En aquesta exposició ens pr
esenta tant la subtilitat i la precisió del seu dibuix, com la amplitud d’espai dels seus quadres de paisatge. En un i altre món la seva força expressiva es la mateixa, i ens apropa a un mon silenciós on cada petit o gran objecte o paisatge pot contenir un alt grau de bellesa.




"Plato con huevos rotos\"-oli sobre fusta - 40 x 44 cm (fragment)