dilluns, 1 de febrer del 2010

1er ANIVERSARI

Amics, ja fa un any que vàrem estrenar aquest blog. De fet, es va fer la presentació a finals de gener, però el primer post va ser l'u de febrer, així que avui estem d'aniversari.

Us hem de manifestar, com ja hem dit en diverses ocasions, que el resultat de l'experiència ha superat de llarg les previsions més optimistes, i la vostra resposta encara més. Gairebé deu mil visites en onze mesos (l'agost va estar inactiu) representen unes trenta visites diàries de promig, que ens estimulen a seguir en la línia traçada però que ens obliguen cada cop més a intentar assolir el grau de rigor i seriositat que reclama un mitjà de comunicació "institucional", fent-lo, al mateix temps, útil, amè i atractiu.

I si ja està bé que ens llegiu, també us tornem a fer una crida per demanar-vos que hi participeu, enviant-nos informació de les vostres activitats, o articles d'opinió sobre temes artístics que us interessin, o proporcionant-nos l'adreça del vostre blog o de la vostra plana web, per fer-vos-en el link corresponent.

I si ja està bé que llegiu aquest blog per estar al corrent de les nostres activitats i novetats, encara estarà més bé que vingueu el proper dissabte dia 20 a l'ASSEMBLEA GENERAL de socis. És allà on podeu presentar les vostres queixes o les vostres propostes, fer suggeriments, aclarir dubtes i veure com funciona per dintre l'Associació. 

Ajudeu-nos a fer-la vostra, ja que l'Associació sou vosaltres, tots els socis, i de vosaltres depèn la línia a seguir i el futur de l'Entitat.

Per tant, feliç aniversari a tots, però aneu-vos reservant el dissabte 20 per venir a dir-hi la vostra.