dimecres, 10 de març del 2010

CAP DE SETMANA DENS

Aquest cap de setmana promet ser ben dens en activitats. El divendres i el dissabte, a Argentona (Santi Clavell i Ingrid Ventura) i el mateix dissabte a la Plaça Santa Anna de Mataró.

SANTI CLAVELL
El divendres 12 de març, a les 20h, Santi Clavell inaugura a la Casa Gòtica  d'Argentona, a la Plaça de l'Església 4) la seva exposició L'home sol, que es podrà veure fins el 18 d'abril. Us adjuntem la invitació que hem rebut.


DIA DE LA DONA
Per celebrar el  Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, s'organitzen diferents actes a la nostra ciutat. Un d'ells és ARTISTES PER A LA IGUALTAT D'HOMES I DONES, que se celebrarà el dissabte, 13 de març, de 17 a 20 h. a la Plaça de Santa Anna, davant de Caixa Laietana. 
Aquest acte el conformarà les aportacions de diferents col·lectius. Una de les aportacions serà LA LLETRA DE LES DONES, que organitza la nostra Associació.


Concreció d'aquesta activitat
Totes les dones esteu convidades a escriure un text, vers o prosa, propi o manllevat, antic o no, en qualsevol idioma, però cal que hagi estat escrit per una dona. A aquests escrits els acompanyaran il·lustracions de diferents col·laboradors i entre totes aquestes aportacions farem un llibre d'artista.


Animeu-vos. Cal que les dones hi facin un bon paper!!!

L'Associació Sant Lluc, organitzadora de l'activitat, proporcionarà tot el material necessari