divendres, 24 de desembre del 2010

DEMÀ ÉS NADAL

HORARIS D'EXPOSICIONS
Atenent a les festes dels propers dies, volem comunicar-vos que les nostres sales d'exposicions estaran tancades els dies de Nadal, Cap d'Any i Reis. Recordeu:

25 de desembre de 2010
1 i 6 de gener de 2011
TANCAT


MÉS NADALES
Fa uns dies, parlant de les "Nadales d'autor", publicàvem les de quatre companys que ens les havien fet arribar.

Les nadales -les d'autor i les altres- ens arriben a l'Associació i la Isabel, com a bona secretària, s'afanya a rebotar-les a tots els socis, entenent que qui ens les envia ho fa per a tot el conjunt d'associats. També des d'aquest Blog, com a òrgan d'informació i mitjà de comunicació, ens vam fer ressò de les rebudes fins aquell moment.

Des d'aleshores, però, ens n'està arribant un munt. Des de secretaria ho tenen més fàcil: es reenvia el missatge que arriba, tal i com arriba. Però nosaltres hem de tractar les imatges per reduir-ne el pes i el tamany, i en algunes ocasions no és possible convertir-les a format d'imatge compatible amb el Blog.

Així doncs, tanquem avui la recepció i publiquem aquí la resta de totes les felicitacions rebudes darrerament, només de companys socis per raons d'espai, i demanant excuses per aquelles que no hem pogut adaptar al format adequat. Per ordre alfabètic:

PERE MÀRTIR BRASSÓ


JOSEP Mª CODINA

MARTA DURAN

CARME LÓPEZ

CARME PERIS

MONTSE POCH

MONTSE PONS

JOAN SALICHS
SANDRA SÀRRIAS

SANDRO SORIANO


JORDI TORRENT

CARME VIVES


MOLT BONES FESTES !!!