dimecres, 11 de maig del 2011

4t PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ


Pas a pas, i dia a dia, ens hem anat acostant a la gran cita: el 12 de maig de 2011, el de la gran festa de l'Associació. 


La Biennal és l'activitat més important de totes les que duem a terme, i ens agradaria pensar que també ho és per a la cultura de Mataró i per a tots els seus ciutadans. Pretenem que sigui la gran festa de l'art, capaç de posar el nom de Mataró en el mapa artístic de tot l'Estat. I per això hi hem treballat molt més intensament del que des de fora podria semblar. Estem satisfets de la feina feta, en les tres edicions anteriors, i també en aquesta que s'inaugura demà, oficialment, per més que fa molts mesos que hi treballem. Ara el resultat està a punt de desvelar-se, i a les vostres mans queda veure si ha estat reeixit. 


Però us demanem la vostra col·laboració, i us agrairem especialment que us en vulgueu fer ressò: entre els vostres parents, els amics, els coneguts. Nosaltres hem fet tot el que estava al nostre abast per publicitar-ho en els mitjans. Però la veritable propaganda és la que es fa directament, boca a orella. És la més efectiva, la més propera, la més sincera. Al cap i a la fi, l'Associació som tots, i la Biennal l'hem de fer gran entre tots. Parlem-ne, fem-la conèixer, anem-la a visitar una vegada i una altra, sols i acompanyats, amb grans i amb menuts, per gaudir de l'art, per fer cultura, per fer ciutat, per fer Associació. Moltes gràcies a tots!