divendres, 27 de maig del 2011

COL·LECCIÓ BASSAT



INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ COL·LECCIÓ BASSAT
1970-1979 (I)
NAU GAUDÍ. MATARÓ

Recordaràs que el passat mes de novembre vàrem inaugurar a la Nau Gaudí de Mataró la primera exposició de la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya des de 1947 fins el 1969. L’èxit d’aquesta primera exposició ha estat molt més gran del que esperàvem, no només pel número de visites rebudes, més de 5.000 persones, sinó també pel lloc de procedència de moltes d’elles, que han vingut d’Holanda, Xile, Perú, Argentina, Rússia o Els Estats Units. 

El proper 30 de maig, a les 19h., inaugurarem la segona exposició de la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani que mostrarà la dècada dels 70’s.  Potser aquests van ser els anys en els que la Carmen i jo vam estar més ficats en el mon de l’art. Per mostrar el millor d’aquesta època, que és molt, hem optat per dividir-la en tres exposicions: aquesta primera que comprèn el treball d’onze artistes – Andreu Alfaro, Erwin Bechtold, Antoni Clavé, María Girona, Josep Guinovart, Joan Hernández Pijuan, Marcel Martí, Joan Miró, August Puig, Albert Ràfols-Casamada y Joan Josep Tharrats – i dues més, on mostrarem també les millors obres d’altres artistes importants.  

Encara que la inauguració oficial tindrà lloc a les 19h., la Carmen i jo estarem a la Nau Gaudí a partir de les 18h., moment en el que obrirem les portes per a tots els que desitgeu arribar abans per poder-nos saludar personalment i veure amb tranquil·litat l’exposició. 

No hem volgut restringir la inauguració, així que si desitgeu venir acompanyats, tots sereu més que benvinguts. 

Una salutació molt afectuosa i fins el dia 30,

Carmen i Lluís Bassat