dilluns, 5 de novembre del 2012

CLAUSURA COL·LECTIVA SANT LLUC 2012

Ahir diumenge 4 de novembre es va clausurar la Col·lectiva Sant Lluc 2012, que es va inaugurar a l'Ateneu de Caixa Laietana del 13 de setembre. Ha estat, per tant, una de les edicions de més llarga durada d'aquesta tradicional Mostra de Tardor.

Com ja es va fer palès l'any passat, la ubicació a la planta baixa de l'Ateneu en lloc de les dues plantes superiors tradicionals ha fet possible una millor visibilitat des del carrer i, en conseqüència, una molt més gran afluència de visitants.


Un cop tancades les portes, recordem als participants que les obres exposades s'hauran de recollir el dimarts 6 i el dimecres 7, de 17:30 a 20:30h, en lloc de dilluns 5 i dimarts 6 com s'havia anunciat, a causa del descans setmanal del personal de Caixa Laietana establert amb posterioritat a la publicació de les Bases.

Recordem també que és necessari portar el resguard de la butlleta d'inscripció per poder retirar l'obra.

Agraïm a tots la il·lusió amb la que ens heu portat la vostra obra, tant si ha estat seleccionada com si no, i us encoratgem a seguir col·laborant en aquesta Mostra en futures edicions. Fins l'any vinent!